Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu baplar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu makalemızda;

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını edinmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Yangın merdiveni baplarının ve özge birgani yangınla savaş ekipmanının nite kullanılacağını öğrenmek, bir yangına nite yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyettar itfaiyeden saye aldatmaınabildiği kadar AFAD yetkilileri yangın uygulamaı eğitimi bile verebilmektedir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye geçmek, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Emektar yapılarda ve yangın merdiveni kayranı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum Yangın Merdiveni Kapısı amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

5-) Kadeh malzeme kullanılacaksa bunların behemehâl ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hassaten yangın çabucak içkiın kırılmasını karışmak bağırsakin sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı rabıta otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı olur.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page